Skip links

Workshop

Enneagrammet som værktøj til styrkelse af samarbejde


Enneagrammet er et værktøj som du og dine medarbejder kan drage stor nytte af. Det er en model der med afsæt i 9 forskellige personlighedstyper kan gøre dig bevidst om din og andres indre motivation for handling og adfærd.

Ved at arbejde med enneagrammet og identificere din type, kan du begynde at arbejde videre med, hvordan uhensigtsmæssige mønstre brydes, så du og dine medarbejder opnår det fulde potentiale. Med Enneagrammet præsenteres 9 personlighedstyper der hver fortæller hvordan vi relaterer os til selv og hinanden.

Enneagram_-_2

Enneagrammet styrker jeres

 

Samarbejdsevner

Konflikthåndtering

Stresshåndtering

Interne kommunikation

Motivationsfaktorer

Workshop 2×2 timer

På workshoppen over 2×2 timer får I et dybt indblik i de personlighedsstrukturer der styrer jeres ubeviste motiver og valg. Enneagrammet viser jeres typiske reaktionsmønstre når i er presset og i stress, samt det potentiale hver medarbejder har, når I udfolder jeres gaver fra et dybere niveau end personlighedens mere begrænsede perspektiv.

Vi vil arbejde med hver medarbejders vækstpotentiale, og sammen tegne en profil af jeres samlede styrker og muligheder, når vi ser på hvad hver enkelt bidrager med til staben. Der vil være øvelser og refleksionsmuligheder, så det bliver personligt og vedkommende for jer hver især, og ikke bare en teoretiske gennemgang af enneagrammet som visdomskilde.

Pris for workshop 3000 kr. inkl. moms  

Book nu

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på 31 33 12 12

Return to top of page
error: Indhold er beskyttet !!