Skip links

Fredskaberen
  • Jeg har nemt ved at kunne se alles synspunkter. Jeg kan vise ubeslutsomhed, fordi jeg kan se fordele og ulemper fra alle sider.
  • Evnen til at se alle sider af en sag gør mig i stand til at hjælpe folk med at løse deres forskelligheder.
  • Det er ikke usædvanligt, at jeg bliver distraheret og derefter glemmer hvad det var for en vigtig opgave, jeg var i færd med at gøre. Når det sker, bliver min opmærksomhed ofte forstyrret, så jeg i stedet begynder på uvæsentlige, trivieller opgaver.
  • Jeg har svært ved at mærke, hvad der virkeligt er vigtig for mig, og jeg undgår konflikter ved bare at følge med andre og deres ønsker.
  • Folk har en tendens til at vurdere mig til at være let at omgåes, behagelig og omgængelig.
  • Der skal meget til at få mig til at blive vred og udtrykke den direkte overfor noget.
    Jeg kan bedst lige når liver er behageligt og harmonisk og andre acceptere mig lige som jeg er.
Hire me

Som type 9 

Der er en medfødt kapacitet til ubetinget, ren værenhed og en følelse af andre, der ikke er adskilt fra os selv. Vi er en. Som Type 9 føler vi os adskillige fra det større miljø og fra andre. Andres liv, dagsorden, behov og ønsker bliver let vores egen. Vores vitalitet stiger til fordel for andre, for miljøets behov og for vores verdens kaldelse. Vi er utrættelige, accepterende og hengivende knyttet til det, som vi er fusioneret med og holder kær. Grænser er gennemtrængelige og åbne. Vi er her, og vi er tilgængelige. Lev og lad livet fører os til stadiet med UBETINGELIG KÆRLIGHED for alle ting, ligesom de er, ligesom de har brug for. Den oprindelige, dybt salige tilstand af ubetinget kærlighed og forening, hvor alle hører til, er elsket og hædret lige, er det, der går i baggrunden i en verden, som vi føler, gør os noget uvæsentlige. Det er en verden, hvor vi har en tendens til at føle os usynlige, overset og endda ubetydelige. Derefter søger vi betydning eksternt ved at blande os sammen med andre, dukke op som et ikke-differentieret selv, en, der ikke udgør en stor del af sig selv eller forårsager problemer. I processen går vores opmærksomhed med indre ud til at synkronisere med andre, matche og justere, skabe en ikke-modstridende, behagelig, næsten grænseløs tilstedeværelse.

Der er også en kapacitet til at blande og smelte sammen med miljøet på en måde, der sikrer harmoni; men som det ofte er sandt, er det en forfulgt harmoni. Det er en ”kan ikke være, ikke blive forstyrret” tilstand, der er behagelig og fredelig, men alligevel er det en kunstig tilstand af påstået velbefindende. Derfor er vi tilbøjelige til at udvikle en energisk inerti, der subversivt ignorerer det, der faktisk er vigtigt for os, især når det på nogen måde er i konflikt med noget eller nogen, som vi forsøger at harmonisere, for at synkronisere med. Desuden er det nødvendigt at elske og respektere os ligesom den måde, vi elsker og respekterer andre på, for virkelig at tage rigtige handlinger i vores liv dag ud og dag ind.

Da vi så let ”smelter sammen” – blandes med andre såvel som vores omgivelser, har vi svært ved at sætte og overholde de personlige grænser. Vi er meget følsomme over for toner, følelser og humør. For meget af det, der sker omkring os, kan føre til, at vi skifter og tilpasser os og mister os helt for at justere og rumme.

 

Type 9 i relationer

I vores relationer forbliver vi uafhængige, undgå at skabe harmoniske energier og bekvemmeligheder og gør det med stor succes. Men vi gør det, selv når harmoni ikke er det, der kræves, og kan give en stabil og konsekvent pleje af andre, som måske ikke inkluderer os selv. Vi kan hindre vores forhold ved at være selvstændig og selvglemmende, konflikt-undgående, skjult trodselig og ligefrem stædig (især når det ikke er på højt niveau af udviklingsmæssig velvære). I stedet for, hvad der kan kræves, er at tillade konstruktiv vrede og ærlig kommunikation, ved at tage nogle personlige risici via show-yourself-udtryksevne.

 

Return to top of page
error: Indhold er beskyttet !!