Skip links

Udfordreren
  • Jeg går til ting med en alt eller intet holdning. Især i spørgsmål der betyder noget for mig.
  • Jeg lægger stor vægt på at være stærk, ærlig og være en du kan regne med. Hvad du ser, er hvad du får.
  • Jeg stoler ikke på andre, før de har vist sig at være pålidelige.
  • Jeg foretrækker, at folk er direkte overfor mig, og jeg ved, hvornår en person er lusket, lyver eller forsøger at manipulere mig.
  • Jeg har det vanskeligt med at tolerere svaghed hos mennesker, medmindre jeg forstår årsagen til deres svaghed, eller jeg ser, at de prøver at gøre noget ved det.
  • Jeg har svært ved at følge ordrer af en autoritet, hvis jeg ikke respekterer eller er enig med den person. Jeg er meget bedre til selv at tage ansvaret.
  • Jeg har svært ved ikke at vise mine følelser, når jeg er vred.
  • Jeg er altid klar til at stille op for mine venner eller nærmeste, især hvis jeg tror, at der bliver behandlet uretfærdigt.
Hire me

Som type 8 

Der er en medfødt intensitet, en overstrømmelse og kraft-af-natur kvalitet til Type 8’erne. En følelse af kraft og styrke er gennemsyret i vores kroppe og i vores følelse af at være. Vi beskytter og. Vi kan godt lide at blive bemærket, regnet med og erfarne. Vi forfølger retfærdighed. Vi står for sandheden. Dette er egenskaber ved vores væsen. Verden skal kontrolleres, gøres fair, og livet skal leves vellystigt og fuldt ud.

Territoriale instinkter er stærke og en dyb forståelse af magt og dens anvendelse kommer naturligt. Hvem har ansvaret, og hvad laver de med den magt? Hvor er autoriteten, og hvad siger den? Den oprindelige uskyldstilstand ser sandheden i alt. I sandhed er vi beskyttet, bevogtet og værdig. Som en type 8 er vores essentielle tilstand, vores uskyldighed, er det der går i baggrunden i en verden, som vi opfatter som hård og uretfærdig, en verden, hvor de magtfulde drager fordel af andre, af dem, der er svagere eller mere sårbar.

Vi ser let, hvordan sandheden, når den er forvrænget, fører til forræderi, tab af tillid, uretfærdighed og en kaotisk og overmægtig verden. Derfor tror vi, at for at sikre et godt og tilfredsstillende liv, må vi være stærke og usårbare. Vi kan ikke være uskyldige, slet ikke svage eller magtesløse. I processen går vores opmærksomhed indvendigt til magt, kontrol, vores subjektive opfattelse af sandheden og til opfattede uretfærdigheder.

Vi kommer med en endeløs forsyning med sprudlende energi, der ofte opleves af andre som vrede, dominans, kort temperament og opvarmet lidenskab til at sikre vores magt, tilstedeværelse og holdning. Vi kan endda blive eksplosive ved lille eller uden nogen forårsagning for at genvinde kontrol over en situation, som kan være enormt skræmmende for os og endda skræmmende for andre. ”Hvorfor er du så vred?” spørger man os måske, hvortil en Type 8 vil svare, ”Jeg er ikke vred, jeg er bare frustreret. Du har ikke set mig vred!” Som en type 8 kalibrerer vi ofte ikke vores intensitetsniveau præcist, og er ikke opmærksomme på, hvordan det påvirker andre.

Type 8 i relationer

I vores relationer er vi retfærdige, direkte, stærke, lidt uskyldige håbefulde og ømme og meget beskyttende. Vi udstråler ofte intensitet og autoritet og søger ofte efter ledelse og vejledning. Men vi kan også hindre vores forhold ved at være overdrevent indflydelsesrige, overdreven og impulsive. Vi er hurtige til vrede med lidt provokation (især når det ikke er på et højt udviklingsniveau). Dette kan lægge et enormt pres på vores forhold, især dem er tætte med såvel som dem, vi arbejder med eller interagerer med på daglig basis.

Return to top of page
error: Indhold er beskyttet !!