Skip links

Entusiasten
  • Jeg er en optimistisk person, der nyder at finde på nye og interessante ting at gøre.
  • Jeg har et meget aktivt sind, der hurtigt bevæger sig frem og tilbage mellem forskellige ideer.
  • Jeg kan godt lide at få et globalt billede af hvordan disse ideer passer sammen, og jeg bliver begejstret, når jeg kan forbinde koncepter, som i starten ikke så ud til at være relaterede.
  • Jeg kan godt lide at arbejde på ting, der interesserer mig, og jeg afsætter meget energi til at dyrke dem.
  • Jeg kan godt lide at være med i starten af et projekt, særlig i planlæsningsfasen, når der kan være mange interessante muligheder som skal overvejes.
  • Når jeg har udtømt min interesse for noget, er det svært for mig at blive ved med det, fordi jeg vil gå videre til den næste ting, der har fanget min interesse.
  • Hvis noget gør mig nedtrykt, har jeg en tendens til at flytte min opmærksomhed til mere behagelige ideer og fremtidige planer.
  • Jeg tror, at folk har ret til et lykkeligt og nydelsesfuldt liv.
Hire me

Som type 7 

Der er en medfødt lydhørhed, livsglæde og en tiltrækning mod stimuli, der er iboende for Type 7-strukturen. Leg er en naturlig del af dem og en gave til 7’erne. Verden skal udforskes, smages, eventyres og leves fuldt ud. Det søgende instinkt er stærkt og fører os til nye ting, nye retninger og ny indsigt som en konstant. En følt modstand mod svigtet – at sidde fast for længe et sted – får 7’erne til at fortsætte med at søge og forfølge og opleve. Distraherbarheden er stor, og det samme er vores potentiale for opdagelse.

Som en type 7, er vores oprindelige udelte tilstand af ophidselse og glæde i hvert øjeblik og i alle ting, fri og målrettet, da den tjener tilpasningsevne, lyst og opfindsomhed. Det er den ideelle tilstand af at være, når vi undrer os over selve livet og alt det, som vi er stærkere til at opleve. For en type 7 er denne essentielle tilstand af at være det, der går i baggrunden i en verden, som vi opfatter som begrænsende og restriktiv.

Den oprindelige tilstand med fokuseret, men alligevel sonderende, fornøjelsesdrevet formål, kaldet konstans, par med evnen til at leve hele livets spektrum fuldt og frit og uden modstand. Dette grundlæggende aspekt af essensen går i baggrunden i en verden, som vi har en tilbøjelighed til at opleve som frustrerende eller hæmmende; en verden, der vil forårsage os smerte og lidelse, hvis vi tillader det; vi frygter, at vi sidder fast i det. Derfor besidder vi et hurtigt bevægende talent for blot at undgå det. Derfor tror vi, at for at sikre et godt og tilfredsstillende liv, skal vi holde livet stimulerende og frit, optimistisk og sort og ikke holdes tilbage eller fanget på en måde, som vi oplever smerte, nød-inducerende kedsomhed og / eller skræmmende begrænsninger. Vi slipper let væk. Vi afviger fra arbejdet med at være virkelig til stede i øjeblikket, til alt det, der virkelig er i her-nu, til i stedet at finde os selv, fremtidsfokuserede og mulighedsskabende. I processen fokuserer vores opmærksomhed med indre ting på interessante og stimulerende muligheder, så vi ikke bliver bundet af kedsomhed, stillestående, smerte og lidelse. Vi bliver let ivrig efter nye oplevelser, nye ideer og postuleringer og en række spændende, behagelige eventyr. Vi er tilpasningsdygtige og ser muligheden for hver tur.

Vi har en tendens til at forblive stimuleret med ideer, forventning og aktiviteter og bevidst undgå triste eller smertefulde følelser, selvom det kan være det, der kræves i en given situation. Vores energi har en tendens til at gå “op og ud” af os selv og vores nuværende virkelighed, som uundgåeligt komplicerer vores udfordringer, holder os fra tilstrækkelig og målrettet fasthed og skaber forholdskamp og afbrydelse.

 

Type 7 i relationer

I vores relationer er vi optimistiske, valgfrihedsorienterede, fascinerende, opsøgende og eventyrlige. Men i bestræbelserne på at undgå begrænsning og lidelse kan vi også hindre vores forhold ved at være smerte-undgående, uforpligtende, uansvarlige og selvhjælpende (især når de ikke er på et højt niveau af udviklingsmæssigt velvære).

Return to top of page
error: Indhold er beskyttet !!