Skip links

Udforskeren
  • Jeg vil karakterisere mig sim en stille, analytisk person, der har brug for mere tid alende end de fleste mennesker har.
  • Jeg foretrækker normalt at observere, hvad der foregår i stedet for at være involveret i midten af det.
  • Jeg kan ikke lide at folk stiller for mange krav til mig eller forventer, at jeg skal vide hvad jeg føler og kunne rapporterer om det.
  • Jeg er bedre i stand til at komme i kontakt med mine følelser, når jeg er alene end når jeg er sammen med andre, og jeg nyder ofte oplevelser, jeg har haft mere, når jeg bagefter genoplever dem, end når jeg rent faktisk er midt i dem.
  • Jeg keder mig næsten aldrig alene, fordi har har et aktivt mentalt liv.
  • Det er vigtigt for mig at beskytte min tid og energi og dermed leve et simpelt, ukompliceret liv og være så selvforsynende som muligt.

 

Hire me

Som type 5 

Vi der er Type 5 er af natur et sensitivt væsen. Vi vover at opfatte alt som vi føler og oplever igennem vores vågne, opmærksomme åbne sansesystem og lader os påvirke af alle nuancer og finesser. Vores følsomhed for detaljer, opmærksomhed på alle aspekter, raffinerede hypoteser og delikate finesser, anvendes til at tænke, efterforske og skabe gode samtaler i vores dedikerede tørst efter læring og mestring. Vores fintfølende sanseapparat modtager en overvældende nuance rigdom af stimuli i dets forfinede skrøbelighed og præcision.

Vi har en iboende forståelse for vores evne til at modtage direkte viden, som findes i den oprindelige, udelte tilstand af tillid til, at de oplysninger, vi har brug for til at kunne overleve og trives godt allerede, er en del af os, og vi selv en organisk del af den visdom. Vi er tilstrækkelige i hvert eneste øjeblik; Vi er potente nok, og vi ved nok til at kunne eksistere og fuldføre vores liv. Vi er forbundet til vores egen guddommelige visdom, og vi kan få adgang til den ved blot at kalde den frem.

Den oprindelige tilstand af direkte, eller organisk viden – guddommelig alvidenhed -er, det der glider i baggrunden i en verden, vi er tilbøjelige til at tolke, kræver for meget og/eller giver for lidt, fordi den hele tiden udfordrer os til at skulle lære, forstå og regne det hele ud selv.

Vi mister kontakten med overfloden af kosmiske energi, som er fornemmelsen af at universet opfylder vores behov, at alt bliver godt og at vi i virkeligheden er heldige nok til at vandre igennem det liv, vi var designet til at leve, uden at blive væltet og overvældet af alt det, der kræves for overleve her på jorden.

Derfor, kom vi til at insistere på, at vi skal være selvforsynende, alvidende, og erhverve rigelige mængder af viden for at sikre et godt og tilfredsstillende liv, så vi ikke bliver afhængige af andre, verden, og endnu værre, energi-drænet af det hele. Vi tror at erhvervelse af viden, vil give os den magt, vi har brug for i verden for at kunne overleve.

Energisk og begærligt prioriterer vi specifikke ting, som privat tid, privatliv, et sted at trække os tilbage til, og den nødvendige tid og plads, der skal til i vores erhvervelse af den viden som vi føler vi ikke kan leve foruden.

Da vi også kan være meget følsomme over for fysisk berøring, overstimulering og indtrængen i vores privatliv, beskytter vi os mod en ubehagelig kortslutning, over at blive overvældet, eller overmandet af følelser og følelsesmæssige behov hos andre. Vi tilpasset os, ved at trække os væk fra oplevelser der skaber kaos og alt for intense op-og nedture i vores følelsesliv

Type 5 i relationer

I vores relationer er vi uafhængighed, er diskrete og ikke krævende i vores relationer, analytiske, tankevækkende, men vi kan også skade vores relationer ved at blive frakoblede, overdrevent private, selvbeskyttende, tilbageholdende og tilbage trækkende (især når vi ikke på et højt udviklingsmæssigt niveau).

Return to top of page
error: Indhold er beskyttet !!