Skip links

Udretteren
  • Det er en stærk motivation for mig at være den bedste i det jeg gør, og jeg har modtaget mage anerkendelser gennem årene for mine præstationer.
  • Jeg får meget gjort og har succes i næsten alt, hvad jeg tager på mig af opgaver.
  • Jeg identificerer mig stærkt med det jeg gør, for jeg tror i høj grad, at ens værdi er baseret på det, man opnår, og den anerkendelse man får for det.
  • Jeg har altid mere at gøre end der er plads til i min kalender, så for at nå det, giver jeg ofte afkald på følelser og tid til selvreflektion.
  • Fordi der altid er noget at gøre, har jeg svært ved bare at sidde uden at gøre noget. Jeg bliver utålmodig med folk, der ikke er effektive i vores tid sammen.
  • Nogle gang vil jeg hellere overtage et projekt, og selv gøre arbejdet, hvis lederen er for langsom til at få det gennemført.
  • Jeg kan godt lide at føle mig og fremstå som en der er “oven på” i enhver situation. Selvom jeg kan lide at konkurrere og selv vinde, så er jeg også en god hold spiller
Hire me

Som type 3 

vi som er type 3, er tæt forbundet til vores stærke udrustning; Vi stræber mod højeste kapacitet, selv-ledelse, og har tillid til at kunne manifestere ting. En ”kan gøre” holdning der er gennemsyret af håbet om, at alle mål kan forfølges, erhverves, og opnås. Den oprindelige tilstand af håb, der opleves, når alle muligheder er foran os og opnåelige, sker når det liv, vi ønsker, er inden for rækkevidde og kan realiseres, det er der hvor manifestation organisk udfolder sig i overensstemmelse med universelle love, lige som det gør, når vi vidner det ske i naturen selv.

Som en type 3, er det håbet, der går ind i baggrunden i en verden, som vi opfatter, belønner færdig gjort og færdig udført arbejde og ikke blot det blot at være. Efterfølgende har vi tilbøjelighed til at tro, at vi er nødt til at vinde kærlighed, anerkendelse og accept gennem præstationer, gøren, og opnåelse af en vis grad af manifesteret succes. Man er defineret ud fra, hvad man gør og opnår, hvad man er anerkendt for, og den respektive status (accept) man har opnået.

Samtidig udvikler vi en entusiastisk gå fremad “vi kan gøre det” energi for at tilpasse os et billede, der præsenterer det som en succes, beundringsværdigt og giver anerkendelse, som vi selv har defineret det. Vi opfatter derfor, at vi skal gøre noget, blive “somebody” der har værdi, og vi må ikke svigte.

Som type 3 udvikler vi en omsorg gennem gøren orientering, der påvirker alt, hvad vi gør, og hvordan vi går ind i relationer. I processen, afviger vi fra sandfærdigheden om vores egne sande, inderlige følelser. I stedet fokuserer vores opmærksomhed specifikt på opgaver, mål og ting vi kan udrette som identificeres som målstreger vi skal nå frem til.

I stedet for at føle vores egne følelser, har vi tendens til at kanalisere vores energi til gode præstationer, resultater og høj daglig produktivitet. I betragtning af vores høje, gå fremad energiske ladning, kan det være svært for os at rent faktisk sidde stille og ikke flytte tingene videre henimod det vi ønsker at udrette. Vi kan også skubbe for hårdt hen imod færdiggørelse og dermed springe over nødvendige skridt, som andre kan føle er vigtige.

Type 3 i relationer

I vores relationer er vi flittige, hurtige, mål fokuserede og effektivitets orienterede. Men vi kan også skade vores forhold ved at være uopmærksomme på følelser – andres og vores egne. Vi kan blive for fokuseret på mål og kan blive utålmodige, søge efter bifald, og er umådelig image-drevet (især når ikke er på et højt udviklingsmæssigt niveau).

Return to top of page
error: Indhold er beskyttet !!