Spirituel vejledning hos IFS terapeut og enneagram expert

Udfold dit sande potentiale

Mangler du klarhed i dit liv? Står du over for store livsændringer? Eller kunne du tænke dig at udfolde dit sande potentiale?

Der kan være mange grunde til at søge spirituel vejledning. Uanset hvad din grund er, så står jeg klar til at hjælpe dig hos Ennea.

Siden jeg startede min virksomhed for to år siden, har jeg arbejdet som åndelig vejleder og coach, blandt andet med fokus på enneagramtyper og selvudvikling.

Jeg kommer rundt i hele Danmark, men mine typiske klienter er fra Jylland, da jeg selv har base nær Århus.

Her er et trygt sted at åbne op for det, der rører sig i dit liv

Jeg har selv haft disse spørgsmål i mit hoved, før jeg tog imod hjælp fra en enneagram- og Life Coach:

Hvorfor kan jeg have tillid til ham som min vejleder? Hvorfor skulle han kunne rumme mig helt og lytte åbent og nysgerrigt uden at have en dagsorden eller personlig løsning på mine problemstillinger?

Hvis ærlighed er nøglen til vores dybere sande selv, vil denne ærlighed så være gensidig, eller holder han bare en professionel og uengageret distance til mig? Kan jeg trygt åbne mig med mine sårbare, skamfulde følelser, stille usikre “dumme” spørgsmål til det, jeg ikke forstår, og udtrykke vrede og frustrationer fra traumer i min krop, som jeg stadig ikke har fået kontrol over?

Derfor er det vigtigt for mig som spirituel vejleder at skabe et trygt rum, hvor du kan åbne dig op og dele ud af alt det, der rører sig i dit liv.​

Få spirituel vejledning – kontakt mig i dag

Spiritualitet kan være vejen frem, hvis du står over for en skillevej i livet.

Den åndelige dimension har selv haft en enorm betydning for mig og min personlige udviklingsproces.

​Hvis du har spørgsmål til spirituel vejledning eller mit kursus, så må du endelig kontakte mig, så jeg kan hjælpe dig godt videre. 

4 coaching modeller, jeg står klar med at tilbyde dig.​

​1.​ Gratis enneagram coaching

En gratis samtale, hvor jeg giver et overblik over din enneagram profil ud fra dine svar på enneagram testen og hvor du kan mærke efter om du ønsker mig som din vejleder

BOOK NU

2.​ Enneagram coachings forløb

Fem samtaler hvor jeg gennemgår alle aspekter af din enneagram profil og coacher dig til at se de ubrugte potentialer du rummer og redskaber til at opløse de blokeringer du vil møde når du beslutter dig for at træde mere I karakter med flere af dine kvaliteter.

BOOK NU

3. ​IFS Terapi

​IFS terapi, hvor vi går ind og undersøger hvor du lige nu har store udfordringer. Vi undersøger hvor du har brug for mere opmærksomhed og kan udvikle mere barmhjertighed med de dele af dig du oplever er vanskelige eller negligerede.

BOOK NU

4.​ Spirituel medvandring/Life coaching

Løbende samtaler hvor vi mødes med en måneds mellemrum eller eget valgt interval hvor jeg fungere som en spiritual medvandre der guider dig frem til at være ledt af din egen kerne. SELFLEADERSHIP

BOOK NU

Hvorfor er vi ikke hjemme i os selv og i stedet styret af ydre kræfter?

Sand forvandling sker indefra, men ofte er vi ikke tilstrækkeligt hjemme hos os selv til at træffe de gode valg, et autentisk menneske er skabt til at leve ud fra. De tilknytningsskader eller traumer, vi fik i vores opvækst, laver skader på vores nervesystem og gør det vanskeligere for os at se virkeligheden klart. Den svækkede opfattelsesevne bliver endnu mere tilsløret af de mange fejl og mangler, vi adopterer fra de styrende verdensbilleder bag vores politiske, kulturelle og religiøse systemer.

Enneagrammet afslører de kræfter i os selv og i samfundet, der driver os væk fra vores egen sande kerne, hvor det autentiske udtryk af os selv kan komme fra.

Bagved de usynlige magtstrukturer er kræfter, vi alle bliver styret af, som enneagrammet meget præcist afdækker som drivkræfterne bag hver af de 9 typer.

​Det er fråseri, som driver type 7 til at jage efter nye oplevelser, ny viden og shoppe efter nye produkter som slave i forbrugssamfundet. Da tidsånden støtter op om dette fråseri, bliver type 7’s livsstrategi trendy, og de fleste stempler ind hver dag som forbrugere i den fortravlede materialistiske livsform. Det er som en trance, da det jo er åbenlyst, at fråseriet skaber stress, skel mellem rig og fattig, rovdrift på jordens ressourcer og en hjerteskærende udslettelse af plante- og dyrearter gennem forureningen af vores klima.

En anden usynlig magt, der ødelægger vores livskvalitet, er jagten på succes, der driver alle, som er domineret af type 3. I selvbedraget skaber vi vores identitet ud fra andres bekræftelse af det, de finder attraktivt ved os. I dette selvbedrag svigter vi vores autentiske selv, hvor vi taber de indre værdier, vores hjertes sande følelser desperat ønsker at leve ud fra. Enneagrammet afslører de kræfter, ånden styrer samfundet med, men tilbyder også et valg ud fra den klarhed, sunde selvransagelser hos type 3´s kan tilbyde os.​

Bliv åben for en større virkelighedsopfattelse og find deri mod til dit ønske om forandring.

Jeg tilbyder gennem min vejledning at gøre dig bevidst om din indre kerne – det, som kristne kalder IMAGI Deo (Guds billede i os, eller som den terapiform, jeg har trænet i IFS, kaldet Dit Sande Selv. Fra denne kerne kan du blive bevidst om alle de dele af dig, der kæmper for opmærksomhed og ofte overtager styringen af dit liv.

​Disse ”flykaprere” vil først og fremmest udtrykke sig gennem din dominerende enneagramtype, dermed ikke sagt at de er forkerte. Det, der er problemet med en dominerende enneagramtype, er, at den styrer dit udsyn og glemmer de andre perspektiver, livet kan opleves og leves ud fra. Gennem IFS-baseret enneagram-coaching kan jeg gøre dig fortrolig med de andre perspektiver, ved at du finder og bliver venligt stemt overfor de dele af dig, som kan åbne dig for en større virkelighed.

Står du over for store livsændringer, er indre ledelse dit vigtigste redskab.

Min far havde det samme job hele sit liv, boede det samme sted hele sit voksenliv og var gift med min mor til sin død. Hans dagligdag var gentagelser af de samme rutiner og var fyldt med ubekymret ro. Jeg og mange i dag er holdt op at tælle, hvor mange steder de har boet, hvor mange job de har haft, og de fleste, jeg kender, er blevet skilt. Ikke underligt, at vi er blevet mere stressede og ensomme gennem de mange opbrud og forandringer. Vi har også flere perioder med overgange, hvor vi egentlig ikke har et klart mål og er på vej væk fra noget uden at være landet i noget nyt, som er trygt.

Føler du dig angst og hjemløs, når du står overfor store omskiftninger i dit liv?

At hvile i overgangstider kræver en dyb forankring i noget større end os selv, så vi derfra kan finde hjem til os selv igen. Er det den ydre verden, som definerer os, vil vi opleve hjemløshed, angst og en truende hudløshed, ligesom en eremitkrebs, der er vokset fra sit gamle sneglehus og må flytte sin sårbare bagkrop over til et mere rummeligt hjem. Vi oplever disse skift, når vi ikke kan ånde mere I det religiøse samfund, vi er opvokset i, føler klaustrofobi med barndomsvenner der trækker os med til dumme drukfester, bliver depressive i vores ægteskabs tavshed, stressede i vores job eller syge af generel mistrivsel. Når vi indser, at den ydre verden ikke kan ændres, søger vi efter en udvej til det liv, vi egentlig ønsker, og vi bliver meget sårbare i dette opbrud. Vælger du at gå til AA-møder, efter du har besluttet at stoppe dit overforbrug af alkohol, hører du, hvor vanskeligt det er at skifte miljø og mange gange lægge afstand til din egen familie for at passe på dig selv og dit eget livs valg. Modet til at træffe store og vigtige livsbeslutninger kommer desværre først, når smerten over at blive i de livsødelæggende miljøer er større end angsten for at træde ud i det ukendte.

Enneagram-coaching omkring potentialer og ukomplicerede livsvalg.

Nogle af os er ikke så ødelagte af traumer og kan tage gode beslutninger, uden at det opleves som et skub ud fra 10 metervippen. Her er almindelig enneagram-coaching en god løsning, hvor vi bare tager udgangspunkt i de ressourcer, som allerede er tilgængelige.

Bliv forfatteren til dit eget livs manuskript

Jeg vil som din spirituelle og menneskelige vejleder være en engageret medvandrer i dit liv, der står til rådighed og vil lede dig til det, IFS-terapi kalder SELVLEADERSHIP. Der kommer et punkt, hvor vi helt naturligt vil ønske at flyve fra reden og blive forfatteren til vores eget livs manuskript. Spirituel vejledning sigter mod, at du får mod til at følge dit eget hjertes ledelse. Når vi altid søger støtte og bekræftelse udefra, lærer vi ikke at lytte til, hvad vores eget hjerte siger er sandt for os.​​

Certificeret

bec 2022 certified badge bwbec 2022 certified badgeshift-certificertingenneagram

Telefonitd

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

ennea

Kantorparken 69, st. tv., 8240 Risskov

Klik her for rutevejledning

Telefon: 31 33 12 12

E-mail:lars@ennea.dk