Få hjælp til selvudvikling hos livserfaren teolog

Rådgivning og coaching med en åndelig vinkel

Vil du gerne blive klogere på dig selv og udvikle dig som menneske? Ennea giver dig de redskaber, du har brug for på din menneskelige og åndelige rejse til selvindsigt.

Bag Ennea står Lars Neve – jeg er uddannet teolog samt åndelig vejleder og coach. Jeg startede virksomheden for to år siden, hvor jeg underviser og coacher i enneagrammet og dets åndelige dimension.

Hvis du tænker, at enneagrammet måske kan være starten på din eller dine ansattes selvudvikling, så book mig til et foredrag eller prøv mit kursus. Jeg rådgiver både private, højskoler, mindre virksomheder og erhvervsfolk.

Fra min adresse i Århus kommer jeg rundt i hele Jylland, men har du en opgave til mig i resten af Danmark, så tøv ikke med at kontakte mig.

Tag med på en åndelig rejse sammen med mig – og enneagrammet

Jeg startede selv min åndelige rejse, da jeg tilbragte to intense år på forskellige højskoler, fra jeg var 20 til 22 år. Her prøvede jeg bl.a. kræfter med litteratur, musik og drama. Vigtigst af alt fik jeg balanceret min stærke åndelige søgen med de sociale kompetencer, højskolelivet udviklede i mig.

Jeg er dybt taknemmelig for de livserfaringer, jeg fik dengang, og som jeg siden hen har taget med videre i mit arbejdsliv.

Min tid på diverse højskoler og teologuddannelsen har ført mig til, hvor jeg er i dag – nemlig rådgiver og underviser inden for selvudvikling med særligt fokus på enneagrammet.

Enneagrammet består af ni forskellige personlighedstyper, der giver dig mulighed for at lære dig selv bedre at kende på et dybere plan, samtidig med at du lærer at forstå andres syn på verden.

Enneagrammets visdom gavner f.eks. trivslen i mindre virksomheder og lederteams, hvor en dybere selverkendelse måske vil føre til mere autentiske venskaber på arbejdspladsen. Som jeg ser det, så kræver landtidsholdbare teams nemlig ærlighed og færre fordomme. Først når enneagrammet viser os vores dybere motiver, kan vi møde hinanden med større forståelse, hvis der opstår konflikter.

Gennem mit kursus vil du møde ligesindede og blive introduceret for fælles øvelser, så vi sammen kan udvikle os. Vi bruger grundbogen ”Tilbage til dig”, der er solgt i over 200.000 eksemplarer i USA, og som er skrevet af en åndelig vejleder, psykoterapeut, teolog og musiker. Kurset koster 950 kroner, hvilket dækker over 12,5 timer fordelt på fem aftener.

Jeg kommer også ud og holder foredrag om enneagrammet på 2x45 minutter, hvor jeg bl.a. snakker om, hvor stor en rolle enneagrammet har spillet i min egen personlige selvudvikling. 

Kontakt mig og få hjælp til selvudvikling

Samarbejde kommer ikke altid af sig selv. 

Det gælder først og fremmest om at forstå og lytte til hinanden – og det kan enneagrammet hjælpe med.

Vil du høre mere om mine selvudviklingskurser eller enneagram-coaching? 

Jeg står klar til at svare på dine spørgsmål.

Kontakt mig i dag og book et kursus eller foredrag. Jeg ser frem til at følge dig i din personlige rejse. 

Certificeret

bec 2022 certified badge bwbec 2022 certified badgeshift-certificertingenneagram

Telefonitd

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

ennea

Kantorparken 69, st. tv., 8240 Risskov

Klik her for rutevejledning

Telefon: 31 33 12 12

E-mail:lars@ennea.dk