Grundkursus i Enneagrammet

placeholder

Kantorparken 69,

8240 Risskov, Danmark​​

clock

Varighed: 2,5 t.​

globe

Offentligt​ · Alle både på og uden for Facebook

Grundkurset er opbygget af den nyeste opdaterede viden indenfor enneagram verdenen

Kurset giver dig dyb selvindsigt og fornyer dit syn på verden, så du kan leve mere autentisk og fredfyldt i din hverdag.


Enneagrammet er et genialt personlighedsredskab, der forklarer hvorfor vi forholder os til verden, som vi gør og hvad der motiverer vores handlinger.


Enneagrammets visdom giver en forståelse for menneskets tendens til at leve mekanisk i forudsigelige personlighedstyper. Når vi lader vores enneagram types motivation styre vores valg og begrænse vores livsudfoldelse har vi mistet kontakten med vores sande Selv. Når vi genfinder den autentiske kilde til vores identitet vil vi fra denne kærlighed, glæde og fred kunne afslappe den ufleksible strategi i vores dominerende enneagramtype. Nogle typer tænker for meget, andre typer er for igangsættende og andre typer drukner i andres følelser og behov. Det handler ikke om at jeg skal opleve mere ud fra mit eget syn på verden, men at jeg skal opleve med mere af mig selv. Vi oplever først virkeligheden når vi er nærværende med både hjertet, hovedet og kroppens intelligens.

Enneagrammet vokser i popularitet og bliver udbredt gennem de sociale medier i en eksplosion af nye podcast, instagram opslag og online kurser. Jeg har brugt 2021-2022 til at gennemføre 2 internationale ennegram certificeringer for at sikre høj kvalitet i den enneagram undervisning/coaching Ennea tilbyder.


På dette grundkurset hos Ennea får du klarhed over hvad de enkelte Enneagram typer har fokus på og hvad der motivere dem. Undervisningen henvender sig både til din emotionelle, kropslige og kognitive intelligens ved at supplere den traditionel ”tavle undervisning” med velvalgte meditationer, nærværds øvelser og gruppe arbejde. Du vil også få hjemmeopgaver fra uge til uge og en opmuntring til dagligt at lytte til en 7 minutters guidet meditation, der balancere dine tre intelligenscentre (hoved, hjerte og krop).
​Jeg underviser med en ny metode jeg kalder VIE: Vores indre enneagram, hvor jeg bruger viden fra IFS (internal family system) til at åbne dig op for din indre erfaringer af din enneagram type, så du bevidst kan forbinde dig til punkterne i dine vinger og pile.

Glæder mig til at møde dig og sammen udforske vores indre univers, så vi derfra kan skabe en mere harmonisk og fredfyldt verden. 

Vi har alle 9 typer i os, men på kurset får du klarhed på den type, som har overtaget rattet i dit liv og dagligt sætter retning og mål på din indre GPF. Gennem kærlig opmærksomhed fra vores Sande selv kan vi skabe et venskab med denne ensomt kæmpende del af os. Målet er at få et harmonisk samarbejde mellem alle Enneagram typerne i os så vores Sande identitet kan vokse frem.


Du lærer om din egen og de andre 8 enneagramtypers motivationer og liv syn.
Du får undervisning og øvelser, som styrker din kontakt med dit krops, hjerte og hoved center.

​Du lærer om alle typernes udviklingsveje og får redskaber til at holde kursen i din hverdag, der fører til menneskelig vækst og spirituel helhed.


Du bliver del af fællesskab med plads til spændende dialoger.

Pris 950 kr. for alle 5 aftener


Program:

  1. aften tirsdag d. 18 april: De 3 intelligenscentre og enneagrammets menneskesyn
  2. aften tirsdag d. 25. april: Type 8, 9 og 1
  3. aften tirsdag d. 2. maj: Type 2, 3 og 4
  4. aften tirsdag d. 9. maj: Type 5, 6 og 7
  5. aften tirsdag d. 16. maj: De 9 udviklings veje og enneagrammets spiritualitet.

Kurset bliver afholdt på Kantorparken 69, st.tv. 8240 Risskov
Vi starter kl. 18.30 og slutter kl. 21.00
​Gratis parkering lige udenfor.

Tilmelding:

Ring 31 33 12 12 eller mail: lars@ennea.dk

quote2

​”Enneagrammet har i en rum tid pirret min nysgerrighed, men jeg syntes jeg manglede en fundamental indføring i grundprincipperne for at forstå de ting jeg læste om på nettet. Derfor valgte jeg, at hoppe på grundkurset hos Lars med den forhåbning at gøre læringen mere personlig og levende. Og ikke mindst, at dele oplevelsen med andre kursusdeltagere.

Der hersker ingen tvivl om at Lars har styr på det han laver og hans måde at undervise på, er både legende, humoristisk og inddragende. Han er super god til, at gøre undervisningen personlig og drage deltagerne aktivt ind i processen og dette bevirkede at jeg meget hurtigt fik en klar fornemmelse af, hvilken Enneagramtype jeg selv er.

Et andet aspekt der tiltaler mig rigtigt meget ved Lars’ måde at undervise på, er den måde han formår at inddrage spiritualiteten på - for mig gjorde det oplevelsen fler-dimensionelt dog uden at fjerne fokus fra de konkrete grundprincipper.

Her er plads til de store universelle spørgsmål, såvel som de mere jordnære af slagsen.

Alt i alt en rigtig dyb, lærerig og kærlig oplevelse som varmt kan anbefales alle der har lyst til at lære om Enneagramtyperne og som har modet til, at kigge ind i sig selv."

- Charlotte Thorulf

quote_2

Certificeret

bec 2022 certified badge bwbec 2022 certified badgeshift-certificertingenneagram

Telefonitd

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

ennea

Kantorparken 69, st. tv., 8240 Risskov

Klik her for rutevejledning

Telefon: 31 33 12 12

E-mail:lars@ennea.dk