Om Lars Neve

Jeg er Lars Neve og har arbejdet med enneagrammet siden 2003.

Jeg startede mit eget firma Ennea i 2019 efter jeg i mange år har studeret og undervist i enneagrammet. I min spirituelle vejledning som Life coach har det været et fantastisk psykologisk landkort til at forstå den indre verden dem jeg lytter til lever og bevæger sig i.

De fleste enneagram bøger og kurser omhandler den psykologiske viden og forståelse men er tavse eller famlende når det kommer til den spirituelle dimension, som flere og flere stiller spørgsmål til eller har egne erfaringer med.

Jeg har derfor stor glæde af at kunne trække på dybere kilder end psykologien fra min uddannelse som Cand.theol. og mine mangfoldige erfaringer fra 40 år i spirituelle fællesskaber og åndelige retninger. Denne livsvisdom sammen med mit grå hår, hvide fuldskæg og rynker fra livets mange prøvelser har givet mig frimodighed til at inddrage den spirituelle dimension hvis det efterspørges og den omfattende psykologiske viden der er udtænkt om personligheds enneagram gennem de sidste 50 år ikke rammer sømmet.

​Hele livet har jeg været en nysgerrig sjæl, der har søgt indsigt og visdom der kunne forklare den dybere mening med livet. Jeg arbejdede som astrolog og healer fra 20 til 30-års alderen, startede en New Age boghandel, men et radikalt møde med Jesus blev toneangivende i mit liv. Jeg flyttede til Norge med min familie for at læse teologi​ og blev færdiguddannet Cand.theol. i 2003. Derefter arbejdede jeg i mange år med at skabe dialog mellem kristne og åndeligt nysgerrige i missionsorganisationen "Areopagos". Besøg på retrætesteder, klostre og pilgrimsvandringer til hellige steder i hele verden har siden formet den spiritualitet jeg dyrker i dag, bl.a. centrende bøn, kropsbøn og tidebønner fra den keltiske tradition. Hver fredag igennem de sidste 6 år har jeg samlet en lille flok til centrende bøn, nærværs øvelse og indføring til sabbathvile den følgende dag, som en markering overfor vores hvileløse præstations samfund.


Jeg har studeret enneagrammet siden 2003 og blev certificeret som partitioner i 2008 ved den danske afdeling af ”the enneagram institut”. I 2021/22 gennemførte jeg Russ Hudsons et årige enneagram certificering ved shift network, og tog efterfølgende YEC´s enneagram coach uddannelse, hvor jeg blev Certificeret i december 2022.


Jeg deltog i 2019 på IFS Level 1 træning i København med Richard Schwartz efter jeg have taget deres online træning. Jeg har siden arbejdet med at integrere IFS med min enneagram-viden i 

samarbejde med min coach organisation YEC, som har en platform med 350 internationale enneagram coaches hvor min profil også ligger. https://myenneagramcoach.com/coach/lars-neve/

Jeg bor i Århus, tæt på havet hvor jeg ror kajak, skoven hvor jeg søger ro og venner som jeg nyder fællesskabet med.

Enneagrammet er suverænt til at afsløre de 9 grundmønstre vi bliver opfanget af og lever ud fra i egoets mistillid og frygt, ved at følge kærligheden i en genfundet tro på godheden i universet kan vi bane vej for forståelse, respekt, accept og kærlighed til livet. Dette liv i glæde og fred vil stadig udfolde sig med vores særskilte enneagram types farvning, men nu fri for den frygt som tidligere skabte de fastlåste mønstre vores enneagram type formede og styrede vores liv igennem.

Kontakt mig og få hjælp til selvudvikling

Kontakt mig​

Certificeret

bec 2022 certified badge bwbec 2022 certified badgeshift-certificertingenneagram

Telefonitd

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

ennea

Kantorparken 69, st. tv., 8240 Risskov

Klik her for rutevejledning

Telefon: 31 33 12 12

E-mail:lars@ennea.dk