Enneagram Workshop

4 timers Workshop der vitaliserer teams til at skifte spor og få ny energi gennem indsigt i de mekanismer vores enneagram typer styres af.

Enneagrammet er et værktøj som du og dine medarbejder kan drage stor nytte af. Det er en model, der med afsæt i 9 forskellige personlighedstyper, kan gøre dig bevidst om din og andres indre motivation for handling og adfærd.

Ved at arbejde med enneagrammet og identificere din type, kan du begynde at arbejde videre med, hvordan uhensigtsmæssige mønstre brydes, så du og dine medarbejder opnår det fulde potentiale. I Enneagrammet præsenteres 9 personlighedstyper, der fortæller hvordan vi relaterer os til os selv og hinanden.

Workshop 2x2 timer

På workshoppen over 2x2 timer får I et dybt indblik i de personlighedsstrukturer, der styrer jeres ubeviste motiver og valg. Enneagrammet viser jeres typiske reaktionsmønstre når i er presset og i stress, samt det potentiale hver medarbejder har, når I udfolder jeres gaver fra et dybere niveau end personlighedens mere begrænsede perspektiv.

Pris for workshop 4000 kr. inkl. moms
”Lars Neve formåede på inspirerende, humoristisk og kompetent måde at lede os ind i Enneagrammets univers. Vi var ti medarbejdere samlet til en halvdagsundervisning, som åbnede op for større forståelse for hinandens typer og interne dynamikker – og ikke mindst gav det blod på tanden til at arbejdere videre med det”.

·Daglig leder i Silkeborg Oasekirke, Hanne Dalsgaard.

Certificeret

bec 2022 certified badge bwbec 2022 certified badgeshift-certificertingenneagram

Telefonitd

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

ennea

Kantorparken 69, st. tv., 8240 Risskov

Klik her for rutevejledning

Telefon: 31 33 12 12

E-mail:lars@ennea.dk