Foredrag

Jeg tilbyder foredrag om enneagrammet som en introduktion til mine teambuilding kurser i mindre virksomheder og eller gruppe coaching på medarbejder stabs dage.

Enneagrammet er utrolig underholdende når humoren I den lysende klarhed jeg afdækker motiverne hver typerne er drevet af. Mine sjove beretninger illustrerer hvad der ofte ser sker på vores arbejdspladser, når typerne udtrykker sig gennem deres karikerede version.

Bag humoren er der selvfølgelig alvor, da jeg har set hvor kraftfuld og dyb en visdom enneagrammet tilbyder til de teams der bevidst arbejder med indsigten I hinandens typer.

  • Foredraget varer 60 minutter og koster 2000 kroner.

Hvis du har nogen spørgsmål om enneagrammet, mine kurser, mine foredrag eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg ser frem til at vise dig, hvad jeg har på hylderne og kan tilbyde din arbejdsplads.

Referencer

”Lars Neve formåede på inspirerende, humoristisk og kompetent måde at lede os ind i enneagrammets univers. Vi var ti medarbejdere samlet til en halvdagsundervisning, som åbnede op for større forståelse for hinandens typer og interne dynamikker – og ikke mindst gav det blod på tanden til at arbejdere videre med det”.

·​Daglig leder i Silkeborg Oasekirke, Hanne Dalsgaard.

”Vi har været rigtig glade for enneagramkurset i Aalborg Valgmenighed. Det er et godt redskab til at forstå sig selv og andre bedre med. Lars går til stålet og peger også frimodigt hen på Kristus i sin undervisning”

·​Valgmenighedspræst i Aalborg Valgmenighed, Pelle Kviesgaard

Certificeret

bec 2022 certified badge bwbec 2022 certified badgeshift-certificertingenneagram

Telefonitd

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

ennea

Kantorparken 69, st. tv., 8240 Risskov

Klik her for rutevejledning

Telefon: 31 33 12 12

E-mail:lars@ennea.dk