Skip links

Grundkursus i Enneagrammet

Lær dig selv at kende på et dybere plan & forstå andres syn på verden

Lørdag d. 03. juli  2021 kl. 10.00 – 21.00

Grundkursus i enneagrammet giver dig mulighed for at lære dig selv at kende på et dybere plan og forstå andres syn på verden. Enneagrammet er et redskab, der kan hjælpe os til bedre at forstå, hvem vi er, og hvorfor vi forholder os til verden, som vi gør.

Kurset afholdes som 10 timers dagskursus (1 times spisepause), hvor du får kendskab til Enneagrammetss 3 intelligenscentre og de 9 forskellige personlighedstyper – Du får fortalt personlige fortællinger og erfaringer med Enneagrammet – Og du bliver del af fælleskab med plads til spændende dialoger.

Inspireret og fornyet af den 1 årige enneagram certificering jeg går på, afholder jeg en helt ny type grundkursus med balance mellem den kognitive og følelsesmæssige og kinæstetiske intelligens indlæring, så du får en integreret oplevelse af, hvad enneagrammet er. Der vil derfor være flere øvelser og meditationer end jeg tidligere har brugt på mine kurser, hvor det primært var den kognitive overføring af enneagramviden, der var i fokus. Glæd dig til at opleve helt nye dybder af hvad dette suveræne redskab til selvindsigt har at byde på. 

Der serveres kaffe og kage på dagen. Medbring selv frokost og aftensmad. 

Kurset bliver afholdt i Studenterhuset på Aarhus Universitet – Nordre Ringgade 3, 8000 Aarhus C 

Pris

950 kr

Sted og Tid

Kurset bliver afholdt på Nordre Ringgade 3, 8000 Aarhus C Det starter kl 10.00  og slutter 21.00 

Tilmelding

Tilmeld dig på mail info@ennea.dk eller ring på 31 33 12 12 

Return to top of page
error: Indhold er beskyttet !!