Teambuilding

Udviklingsgrupper og teambuildings kursus over 5 samlinger:

Min passion er især at skabe trivsel i lederteams og mindre virksomheder ved hjælp af Enneagrammets visdom. Det er nemlig et værktøj til dyb selverkendelse, der kan skabe grobund for autentiske venskaber og et bedre samarbejde på arbejdspladsen.

Indsigt I enneagrammet og de særlige udtryk den enkelte person I gruppen står for ud fra deres personlige enneagram profil skaber klarhed og en ubesværet fortrolig I gruppen omkring ting der kan være vanskelige at adressere I hverdagen, hvor forventningen om effektivitet ofte får os til at udsætte bidrag fra vores hjertes intelligens som ofte er netop den indsigt der kan forbedre teamets trivslen radikalt.

Frigørelse af vækstpotentialer I medarbejdere og forøgelse af team trivsel

Vi vil arbejde med hver medarbejders vækstpotentiale, og sammen tegne en profil af jeres samlede styrker og muligheder, når vi ser på, hvad hver enkelt bidrager med til staben. Der vil være øvelser og refleksionsmuligheder, så det bliver personligt og vedkommende for jer hver især, og ikke bare en teoretisk gennemgang af enneagrammet som visdomskilde.

Første aften gennemgår jeg hele menneskesynet i Enneagrammet og jeg fortæller hvordan det bruger og hvad det har betydet for mig. I får grundforståelse for de 3 intelligens centre: hoved, hjerte og krop, og en gennemgang af de 3 typer i hjertecenteret: type 2,3 og 4.

Anden aften gennemgår vi typerne I hoved og kropscenteret type 5,6,7,8,9og 1.

Tredje aften går vi ind i typernes sammenhænge med hinanden og laver øvelser der illustrere hvor samarbejdet kan vanskelig gøres. Vi undersøger hvor hver type har sine kvaliteter og åbner op for hvordan I som gruppe kan dyrke disse sider frem I hinanden. Konfliktløsnings redskaber er vigtige når grupper ikke er effektive og produktive. Team medlemmernes enneagram profiler kan sammenlignes og det giver suveræn indsigt I hvordan hver bedre kan bidrage til at løse konflikten og forbedre gruppedynamikken.

Fjerde og femte aften tager vi ud fra jeres testresultater, hver enkeltes gruppemedlems enneagram struktur og ser hvordan den påvirker jeres arbejdsliv / parforhold / forældreskab / spiritualitet. Ved at få indblik I hinandens potentiale og fald grupper kan I fremtids sikre jeres teams produktivitet, så I på forhånd ved hvordan I bedst støtter hinanden I krise og opmuntre hinanden til selvudvikling, fremgang og vækst. Du får indblik i hvad der gør dine kollegaer glade og tilfredse i dit team.

Enneagrammet kan styrke jeres:

  • Samarbejde
  • Konflikthåndtering
  • Stresshåndtering
  • Interne kommunikation
  • Motivationsfaktorer

Teambuilding over 5 aftener eller 2 dage a 5 timer koster 9000 kr.

Ved at arbejde med Enneagrammet fik vi et dybere kendskab til os selv og de andre i teamet. Det har gjort os i stand til bedre at forstå vores egne og de andres reaktioner og til at blive bedre sammen som et hold. Det blev lidt af en opdagelsesrejse at gennemgå Enneagrammet for vores 7-mands team. Det var en stor udfordring at skulle se på sig selv og de andre på et dybere plan, men da vi var færdige var alle enige om, at vi havde fået et fantastisk afsæt for at arbejde sammen som team i fremtiden.” Frederik Berggren Smidt, Landsleder ELM Danmark

Certificeret

bec 2022 certified badge bwbec 2022 certified badgeshift-certificertingenneagram

Telefonitd

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

ennea

Kantorparken 69, st. tv., 8240 Risskov

Klik her for rutevejledning

Telefon: 31 33 12 12

E-mail:lars@ennea.dk