​Enneagram, selvudvikling og spiritualitet​

Gratis ennea-test

Se mere​

Enneagram-coach med et holistisk fokus

Book et foredrag eller kursus og bliv klogere på dig selv

Mit navn er Lars Neve, og jeg har beskæftiget mig med enneagrammet de sidste 15 år. For to år siden startede jeg mit eget firma, Ennea, hvor jeg nu arbejder som enneagram-coach og åndelig vejleder med et holistisk fokus.

Enneagrammet er et glimrende redskab, som man kan bruge til at lære sig selv og sine medmennesker bedre at kende. Som enneagram-coach tilbyder jeg kurser og foredrag for bl.a. højskoler, der gerne vil blive klogere på de 9 forskellige enneagram-personlighedstyper.

Jeg holder foredrag og kurser i hele Danmark, men da jeg selv har base nær Århus, kommer jeg oftest forbi byer i Jylland.

Hvis er nysgerrig på at lære om enneagrammet fra en erfaren foredragsholder og underviser, så skal du være velkommen til at kontakte mig, hvad enten du er privatperson eller kommer fra en virksomhed. Men først, så kan du læse mere om enneagrammets betydning samt de forskellige enneagramtyper nedenfor.

Gratis Ennea-Test​​

Tag en gratis ennea-test her og find din type med 80% træfsikkerhed på mindre end 20 min (på engelsk).

Ønsker du en snak om resultatet, så send det til mig på lars@ennea.dk.

Vil du tage testen på dansk kan det gøres her. OBS på betaling​

quote2

​”Ved at arbejde med Enneagrammet fik vi et dybere kendskab til os selv og de andre i teamet. Det har gjort os i stand til bedre at forstå vores egne og de andres reaktioner og til at blive bedre sammen som et hold."

- Frederik Berggren Smidt, Landsleder ELM Danmark

quote_2

Anmeldelse af Lars Neve som underviser og kursusholder

Jeg deltog primo 2019 på et kursus i ENNEAGRAMMET. Kurset blev udbudt og afviklet af Lars, og det blev afholdt i hans hjem.

Lars fik det til at fungere rigtigt godt med de praktiske rammer - siddepladser, projektor, ennegram-plan på gulvet og ikke mindst dejlige forfriskninger - og udviste stor gæstfrihed, så jeg følte mig meget velkommen hver gang. Der var også generelt en rigtig god stemning på holdet.

Selve undervisningen var båret dels af et særdeles velvalgt materiale, i form af bogen "Hjem til dig", og Lars' store faglige erfaring indenfor emnet. Undervisningsstilen var afslappet, kompetent og underholdende, og ud over vidensdelen så vi nogle sigende og følsomme musikvideoer.​

Vi lavede også nogle øvelser med at gå rundt på enneagram-planet og gå på opdagelse i vore egne typer og mulighederne for egen udvikling i lyset af andre typer - guidet vældig fint af Lars.

Jeg håber han fortsætter med at udarbejde sådanne praktiske øvelser, da de i høj grad føjer noget til det læste!

Jeg fik stort udbytte af kurset: Både mhp. forståelse af mig selv og andre og mht. til udviklingsmuligheder (og svagheder). Enneagrammet bruges af nogen som et rent sekulært udviklingsværktøj; men kurset gav også et godt input til min åndelige vandring, da nogle af temaerne er helt uundgåelige at tage med ind i lønkammeret som materiale for Åndens arbejde - der er både Lov og Evangelium i mængde. 

- Ruben Lysemose, Folkekirkepræst

Følg mig på Facebook​

Certificeret

bec 2022 certified badge bwbec 2022 certified badgeshift-certificertingenneagram

Telefonitd

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

ennea

Kantorparken 69, st. tv., 8240 Risskov

Klik her for rutevejledning

Telefon: 31 33 12 12

E-mail:lars@ennea.dk